Kertészet - Cottage garden angolkert helyi keresőoptimalizálás és linképítés

Kertészet - Cottage garden angolkert helyi keresőoptimalizálás és linképítés Sóskút

Kertészet - Cottage garden angolkert helyi keresőoptimalizálás és linképítés Sóskút

Kérdés: Miért érdemes cottage garden stílusú angolkertet kialakítani?

Válasz: A cottage garden nagyon népszerű stílusvilág, mert természetközeli, romantikus hangulatot áraszt. Az évszázadok alatt kialakult angol vidéki kertek hangulatát idézi, tele színes virágágyásokkal, kanyargós utakkal, fás részekkel. Egész évben virágpompában úszhat a kert, mert a növényeket úgy válogatják össze, hogy mindig legyen nyíló virág. Ez a stílus kiválóan alkalmazkodik a magyar kertek adottságaihoz is. Egy jól megtervezett cottage garden az otthon romantikus, meghitt külső tere lehet.

Kérdés: Milyen növényekből érdemes cottage garden stílusú kertet kialakítani?

Válasz: A cottage garden kialakításához sokszínű, vadvirágokból és egynyáriakból álló ágyások ajánlottak. Jó választásak például a macskamenta, árvácska, margaréta, körömvirág, petúnia, muskátli. Évelők közül válasszunk levendulát, pünkösdirózsát, íriszt. A fásszárú növények közül illik a hortenzia, rododendron, kisebb termetű rózsafajták. A zöldségek sem maradhatnak ki, hiszen a cél a vidéki hangulat idézése.

Kérdés: Hogyan lehet népszerűsíteni egy cottage gardenről szóló weboldalt vagy blogot?

Válasz: A weboldalak és blogok népszerűsítésében sokat segít a keresőoptimalizálás, azon belül is a helyi keresőoptimalizálás. Ez azt jelenti, hogy a tartalmakat a célközönség által használt kulcsszavakra optimalizáljuk, pl. "cottage garden", "angolkert", "virágoskert". Így könnyebben megtalálják majd az érdeklődők. A linképítés is hatásos módszer, vagyis ha minél több, tematikusan kapcsolódó oldalról mutatnak linket az adott weboldalra. Cégünk évek óta foglalkozik sikeresen keresőoptimalizálással és linképítéssel, szívesen segítünk a cottage gardennel foglalkozó weboldalak népszerűsítésében.
Kertészet - Cottage garden angolkert helyi keresőoptimalizálás és linképítés